Personeelsrisico’s weloverwogen verzekeren.

Waarom

Het werken met personeel brengt risico’s met zich mee. Denk aan het doorbetalen van het loon van een zieke medewerker. Kunt u dit loonrisico zelf dragen of is het verstandiger om dit te verzekeren? Daarbij zijn er mogelijke financiële voordelen bij het zelfstandig verzekeren van o.a. het WGA-risico, wellicht is dit ook voor uw bedrijf van toepassing? Dergelijke vragen, benodigen een specialist. Door het maken van een uitgebreide risicoanalyse voorzien wij u van een gedegen en onafhankelijk advies.

Vanuit onze integrale aanpak, wordt u door een professional begeleid bij het maken van de juiste keuze om wel of geen verzekering af te sluiten waardoor u in voldoende mate op de hoogte gesteld wordt over de financiële risico’s voor u als ondernemer.

Door het geven van maatwerk advies over de loonrisico’s waarmee u te maken kunt krijgen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid zorgen wij ervoor dat u bezig kunt blijven met ondernemen. Zo hoeft u zich geen (financiële) zorgen te maken over het loonrisico dat ziekteverzuim met zich mee brengt en kan een zieke werknemer (tijdelijk) vervangen worden. Naast verzuim wordt u dan niet ook nog geconfronteerd met ongewenst productieverlies.

Wij kijken verder dan alleen de loonverzekering en voorzien u tevens van een gedegen advies inzake de keuze van eigen risicodragerschap ziektewet, WGA, WW en kunnen wij u adviseren over aanvullende verzekeringen t.b.v. het WIA-hiaat of excedent.

  • Betrokkenheid
  • Integrale aanpak
  • Professioneel advies
  • Risico’s inventariseren
  • Een weloverwogen keuze

Veel gestelde vragen

Onze vakgebieden